Запуск навчальної онлайн-платформи GS Yuasa Academy

 

Запуск навчальної онлайн-платформи GS Yuasa Academy

 

GS Yuasa, провідний виробник акумуляторів у світі, запустив довгоочікувану Академію GS Yuasa – революційну навчальну онлайн-платформу. Презентація відбулась на виставці “Автомеханіка” в Бірмінгемі, зараз вона доступна онлайн на www.academy.gs-yuasa.eu.

Академія GS Yuasa є першою системою такого типу для масштабного онлайн навчання по акумуляторах. Її ціллю є покращення сервісу обслуговування клієнтів, зменшення повернення за рекламацією та збільшення потенціалу акумуляторного бізнесу. Академія пропонує понад 20 сертифікованих курсів з врахуванням різних сфер діяльності.

Джон Прітчард, Генеральний Менеджер з Продажу та Маркетингу акумуляторів GS Yuasa зазначив: “Реакція на Академію GS Yuasa була фантастичною. Наші клієнти були вражені широким спектром навчальних курсів, які ми пропонуємо, наскільки легко висвітлені теми і модулі, пов’язані з акумуляторами та можливістю отримати сертифікат після кожного курсу,який можна легко завантажити.”

Результати нещодавнього опитування майстрів СТО підкреслили реальну потребу у комплексному навчанні. На жаль, 62% опитаних учасників не знали що таке рівень зарядки акумулятора та стан працездатності, а 52% не знали,що акумулятори частіше дають збій взимку. Ці результати показали деякі прогалини у знаннях, які часто дублюються на наших тренінгах.

“Розуміння принципу роботи акумулятора є важливим для всіх техніків, щоб гарантувати їх правильне зберігання,застосування та встановлення. Ми вже провели комплексну локальну програму підготовки, проте Академія GS Yuasa пропонує індустріальні навчальні тренінги для якнайбільшої кількості СТО.”

Розроблена для навчання як окремих осіб, так і на організацій, Академія GS Yuasa надає цінні знання та навички. Навчальний контент поданий у динамічному відео форматі, курси містять матеріали, які ви можете легко завантажити. GS Yuasa також пропонує індивідуальні навчальні програми, пристосовані до конкретних професій в індустрії. Кожен модуль курсу займає лише декілька хвилин, також користувач може залишити сайт, а потім повернутись і почати з того місця, де він завершив свою роботу.

Залучення доповідачів та чіткої графіки дозволяє покращити процес навчання. Академія GS Yuasa також розповість про найпопулярніші лінійки продуктів GS Yuasa на ринку, включаючи їхні ключові характеристики та переваги, процес виробництва, специфікації та особливості маркування, та що відрізняє їх від аналогів конкурентів. Курс передбачає різні тести під час навчання, що дозволяє зосередитись на окремих темах в процесі підготовки. Після кожного курсу можна завантажити і роздрукувати сертифікат про успішне навчання.

Академія GS Yuasa створена для того, щоб задовольнити потреби великих дистриб’юторів, роздрібних продавців, виробників двигунів та інших організацій. Система допомагає організаціям максимізувати бізнес-потенціал, керуючи та контролюючи навчання команд, не залежно від кількості учасників. Відповідно до вимог бізнесу, курс можна налаштувати з простим у використанні інтерфейсом, включаючи завантаження результатів команди, дошки досягнень учасників, звіти та спеціальні навчальні інструменти, доступні для завантаження.

Як лідер ринку у Великобританії у сфері автомобільних, індустріальних та мотоциклетних акумуляторів, GS Yuasa надзвичайно задоволена запуском цього інноваційного продукту на ринок. Академія GS Yuasa допоможе збільшити обсяги продажу, зменшити частку скарг протягом гарантійного терміну, заощадити гроші, виділити конкурентні переваги та гарантувати найвищу якість акумулятора з конвеєра.

Copied!